ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑΣΟΥ

Debate στο ENA CHANNEL.

Σχολιάστε

Debate στο ENA CHANNEL.ανθρώπων έργα

 

Κύριε Χατζηεμμανουήλ.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συνυποψήφιοι.
Αγαπητοί τηλεθεατές.

Εχθές το απόγευμα, και λίγο πριν από την προεκλογική ομιλία στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Θεολόγου, του υποψήφιου δημάρχου της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Θάσου ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ, Βασίλη Παπαφιλίππου, ειδοποιηθήκαμε «μέσω τρίτων» για το σημερινό Debate, σε αντίθεση (όπως εκ των υστέρων μάθαμε) με τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών που είχαν λάβει πρόσκληση για την συμμετοχή τους σε αυτό, πολλές ημέρες πριν.

Αγνοώντας μέσα από ποια «διαδρομή» χάθηκε η «επαφή» μας μαζί σας, και χωρίς την παραμικρή διάθεση από τη πλευρά μας να επιρρίψουμε κάπου προθέσεις και ευθύνες γι αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι αδύνατη η συμμετοχή μας στην συζήτηση αυτή, μιας και για σήμερα το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η κεντρική μας ομιλία στην πρωτεύουσα του νησιού.

Η εναλλακτική μας πρόταση (πρωτίστως για χάρη της δημοκρατίας και του πολιτικού πλουραλισμού), να εκπροσωπηθεί η παράταξή μας από εκπρόσωπο που θα όριζε ο ίδιος ο κύριος Παπαφιλίππου, απορρίφτηκε ένεκα των κανόνων διεξαγωγής του Debate που έθεσε εξ αρχής ο κύριος Χατζηεμμενουήλ και που οφείλαμε να σεβαστούμε.

Ως εκ τούτου, είναι ολοφάνερο ότι δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη για την απουσία μας από την αποψινή σας συζήτηση. Το αν αυτό «βολεύει» και «εξυπηρετεί» κάποιους, είναι κάτι που υπερβαίνει των μαντικών μας ικανοτήτων. Οπότε, το ραντεβού μας στη κάλπη!

Με τιμή

Βασίλης Παπαφιλίππου

Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s